Blog Boeddisme zonder sidebar
  • Home
  • >
  • Blog
  • >
  • De noodklok luidt. Maar waarvoor?

Auteur Hans van Zanten

16 februari 2021

De noodklok luidt, maar waarvoor?

Ik ben zover dat ik de draad met meditaties weer kan oppakken. Dat voelt goed. Nu door de coronamaatregelen sociale verbanden veelal doorgesneden zijn, is niet alleen het gemis voelbaar, ook zijn we ons bewuster hoe waardevol en belangrijk die zijn.

Ik mis onze dinsdagavond, ons samenkomen in stilte, de koffie als ik aankom, het geroezemoes in de keuken tijdens de pauze. Dat is toch een groot geschenk dat niet te vervangen is door een video. Maar beter iets dan niets. Tel je zegeningen.

De video met de tekst vind je hier, tenminste, als je ZenZoeker bent. Ben je dat nog niet? Wordt het nu.

Neem jij meditatie serieus? Dan is dit belangrijk om even te lezen.

Mijn video's en binnenkort ook audio's zijn bedoeld voor de serieuze beoefenaar, mensen zoals jij. Ik geef ze daarom een andere plek, zodat je nog eens rustig terug kunt kijken. Zelf doe ik dat dikwijls ook bij mijn oude leraren. Wat verandert er?

  1. Voortaan komen alle opnames op één plek, namelijk in Studio, leeromgeving van de ZenZoekers. Zo blijft mijn website ook overzichtelijk.
  2. Op het openbare gedeelte van de website, zoals hier, vind je nog wel de aankondiging van nieuwe opnames.
  3. Ben je ingeschreven als Zenzoeker dan krijg je die aankondiging ook per email. 
  4. Wil je de opnames dus bij de hand hebben, dan is het slim om je bij de ZenZoekers in te schrijven. Dat kan hier. Dus waarom niet nu even gedaan?
  5. Alle videomeditaties en artikelen zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, is echter meer dan welkom. Meer daarover in de Studioprogramma's. 

Walk in Grace, Hans Orgyen Dhonden.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Beweging, die zich herhaalt. Mijn favoriete plekje is de stoel voor het raam. Het balkon is bedekt met zo’n dertig centimeter . . . . . . .

verder lezen

Een aanslag op je veerkracht.  Wakker worden uit een droom is dikwijls ontnuchterend. Vooral als die droom een ego gedreven . . . . . . .

verder lezen

Snel bericht van mijn nieuwe verhalen? Dat kan!

ZenZin
>