Integral Mind

Op alle fronten is het crisis, van klimaat tot voedsel, van grondstoffen tot diversiteit. Elke crisis leidt naar een dieptepunt dat een echte overgang onvermijdelijk maakt. Voor welke opgave staan we als de oude orde versleten is? Waar staan we? Wat kunnen we? Wat laten we achter en wat nemen we mee? Dringende vragen.

  • Home
  • /
  • Integral Mind

'Verlicht je Inzicht'

in september 2021 weer verder in Rozet Arnhem
Ander Inzicht

Ervaringen delen in gesprekken op het snijvlak van spiritualiteit, psychologie, filosofie en maatschappij. Ik (Hans) zorg voor een rode draad, een verbindend thema. Hoe?  We stellen vragen die nieuwe vragen oproepen. We voeden de twijfel omwille van verdieping. We maken er altijd weer een goed en persoonlijk gesprek van. Nieuwsgierig? Hier vindt je de verdere beschrijving.

Maatschappelijk

Levenskunst

Hans van Zanten


Ik ben een runaway van het gymnasium. Psychologie een jaar geprobeerd maar het curriculum boeide me net zo min als dat van pedagogie. Uiteindelijk werd het maatschappelijk werk en psychotherapie. In 1980 kreeg ik van de tibetaanse leraar Sogyal Rinpoche de naam Orgyen Dhonden en volgde 45 jaren van Dzogchen practise en studie. Professioneel heb ik gewerkt als maatschappelijk werker, psycho-sociaal therapeut, organisatie adviseur, supervisor, zen-coach, en als begeleider van ondernemingsraden.

Hans

>