De noodklok luidt. Maar waarvoor?

Hans van Zanten | Leestijd: minuten

februari 16, 2021

Blog Basis zonder sidebar
  • Home
  • >
  • Blog
  • >
  • De noodklok luidt. Maar waarvoor?

De noodklok luidt, maar waarvoor?

Ik ben zover dat ik de draad met meditaties weer kan oppakken. Dat voelt goed. Nu door de coronamaatregelen sociale verbanden veelal doorgesneden zijn, is niet alleen het gemis voelbaar, ook zijn we ons bewuster hoe waardevol en belangrijk die zijn.

Ik mis onze dinsdagavond, ons samenkomen in stilte, de koffie als ik aankom, het geroezemoes in de keuken tijdens de pauze. Dat is toch een groot geschenk dat niet te vervangen is door een video. Maar beter iets dan niets. Tel je zegeningen.

De video met de tekst vind je hier, tenminste, als je aangemeld bent bij Studio-Z bent. Ben je dat nog niet? Wordt het nu.

Neem jij meditatie serieus? Dan is dit belangrijk om even te lezen.

Mijn video's en ook audio's zijn bedoeld voor de serieuze beoefenaar, mensen zoals jij. Ik geef ze daarom een andere plek, zodat je nog eens rustig terug kunt kijken. Zelf doe ik dat dikwijls ook bij mijn oude leraren. Wat verandert er?

  1. Voortaan komen alle opnames op één plek, namelijk in Studio-Z, de meditatie en leeromgeving. Zo blijft mijn website ook overzichtelijk. 
  2. Op het openbare gedeelte van de website, zoals hier, vind je nog wel de aankondiging van nieuwe opnames.
  3. Ben je ingeschreven bij Studio-Z dan krijg je die aankondiging ook per email. 
  4. Wil je de opnames dus bij de hand hebben, dan is het slim om je bij Studio-Z in te schrijven. Dat kan hier. Dus waarom niet nu even gedaan?
  5. Alle videomeditaties en artikelen zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage, hoe klein ook, is echter meer dan welkom. Meer daarover in de Studioprogramma's. 

Walk in Grace, Hans Orgyen Dhonden.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Misschien ook leuk om te lezen

Adaptievermogen van beren

Vooroordelen? Het is je cortisol, stupid!

Het hardnekkige leven van vooroordelen. In een mooie natuurfilm zag ik hoe beren zich aanpassen aan wat in hun leefgebied aan eten . . .

Verder lezen
klimaatangst

Klimaatangst: van doem naar daad

Maak van je klimaatangst een wapen voor actie. ​ Februari 2020 publiceerde Follow The Money een artikel over klimaattwijfelzaaiers in Nederland. Dat . . .

Verder lezen

Zo nu en dan een wake-up mail? Dat kan!

ZenZin
>