Artikelen

De Hartsutra is het eerste artikel dat ik hier plaats. Op deze plek vind je artikelen die voor de goede verstaander er serieuze beoefenaar zijn. Ik verwelkom suggesties over studies en andere artikelen. Wil je zelf iets plaatsen? Dat kan ook. Zou leuk zijn.

Video meditaties Rheden 2020

Hier vind je de video meditaties van 2020. Door corona konden we niet meer bij elkaar komen in de oude dorpskerk. Dat heeft mij geholpen om de stap naar video meditaties te zetten.

5 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Video meditaties winter 2021

Hier vind je de meditaties die we al jaren op de dinsdagavond doen in de oude dorpskerk in Rheden. Maar nu even niet daar maar thuis via de video. Luister je liever? Dat kan ook, op de audiopagina.

8 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Audio meditaties 2020

Hier alle meditaties die we in Rheden gedaan hebben in herfst 2020. Wil je de tekst lezen dan vind je die bij de video's 2020.

5 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Audio meditaties 2021

Dit zijn de meditaties die elke dinsdagavond samen doen. Zolang we niet bij elkaar kunnen komen doen we het met de video. Liever alleen luisteren? dat kan ook, op de audiopagina.

10 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Elke week een astro meditatie

Geef jezelf een verjaardagscadeau met deze astrologische meditaties. Elke week een meditatie die afgestemd is op waar de sterren ons toe uitdagen.

49 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Leer mediteren met een glimlach

Deze cursus is een goede start om het Tibetaanse Dzogchen boeddhisme te verkennen. Heb je vragen over deze Grote Perfectie, zoals et genoemd wordt, dan sta ik voor je klaar.

16 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen

Spontaan Leven Zonder Zorgen

Deze cursus is nu nog gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Ik verwerk nieuwe suggesties en ervaringen in een komende update. Zet jezelf vast op de Zenzoekerlijst, dan krijg je vanzelf bericht wanneer het zover is.

2 Lessen

Intermediate

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>