Cursus Overzicht

Sorry, de video's zijn tijdelijk niet beschikbaar. Lezen kan wel.Hier vind je de video meditaties van 2020. Door corona konden we niet meer bij elkaar komen in de oude dorpskerk. Dat heeft mij geholpen om de stap naar video meditaties te zetten.

Video

5 lessen

Oeps! Helaas zijn de video's tijdelijk niet beschikbaar. Lezen kan wel.Hier vind je de meditaties die we al jaren op de dinsdagavond doen in de oude dorpskerk in Rheden. Maar nu even niet daar maar thuis via de video. Luister je liever? Dat kan ook, op de audiopagina.

Video

10 lessen

Geef jezelf een cadeau met deze astrologische meditaties. Elke week een meditatie die afgestemd is op waar de sterren ons toe uitdagen.

Video/Tekst

49 lessen

Deze cursus is een goede start om het Tibetaanse Dzogchen boeddhisme te verkennen. Samen 3 modules en 20 lessen. Heb je vragen over deze Grote Perfectie, zoals Dzogchen ook genoemd wordt, dan sta ik voor je klaar.

Tekst

20 lessen

Deze cursus is nu nog gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Ik verwerk nieuwe suggesties en ervaringen in een komende update. Zet jezelf vast op de Zenzoekerlijst, dan krijg je vanzelf bericht wanneer het zover is.

Tekst

2 lessen

Pen
>