Cursus Overzicht

Ik weet het, voor veel mensen is 10 minuten stil zitten al een hele opgave, tenzij je lekker lui mag zijn aan de Costa's. Wil je toch mediteren, dan helpen deze korte video's je wellicht. Laat het me weten.

Video

4 lessen

Pech! Alle oude video's zijn spoorloos. Big Mind zet me op het verkeerde been. Dus nu komen er piksplinter verse video's over meditatie en Boeddhisme. Toch een kleine troost: de teksten van de video's uit 2020 zijn hier nog wel te lezen.

Tekst

4 lessen

Alle oude video's zijn weer terecht. Ik moet ze wel opnieuw op vimeo zetten. Elke week één, sneller kan niet. Toch een kleine troost: de teksten van de video's uit 2021 zijn hier nog wel te lezen.

Hier vind je de meditaties die we al jaren op de dinsdagavond doen in de oude dorpskerk in Rheden. Luister je liever? Dat kan ook, op de audiopagina.

Video/Tekst

10 lessen

Hier vind je geleidelijk aan de audiomeditaties die we in Rheden gedaan hebben in herfst 2020. Wil je de tekst lezen dan vind je die bij de video's 2020.

Ter inspiratie

1 lessen

Geef jezelf een cadeau met deze astrologische meditaties. Elke week een meditatie die afgestemd is op waar de sterren ons toe uitdagen.

Video/Tekst

49 lessen

Deze cursus is een goede start om het Tibetaanse Dzogchen boeddhisme te verkennen. Samen 3 modules en 20 lessen. Heb je vragen over deze Grote Perfectie, zoals Dzogchen ook genoemd wordt, dan sta ik voor je klaar.

Tekst

24 lessen

Pen
>
Success message!
Warning message!
Error message!