Cursus Overzicht

Vanaf vandaag, 22 juni, komen de meditatievideo's weer geleidelijk aan terug. Elke week één, want dat is de limiet van mijn videoabonnement. Ik begin met de video: Twee stromen, Vijf ondeugden. Alle meditaties zijn wel te lezen.

Hier vind je de meditaties die we al jaren op de dinsdagavond doen in de oude dorpskerk in Rheden. Maar nu even niet. Luister je liever? Dat kan ook, op de audiopagina.

Ter inspiratie

1 lessen

Hier vind je geleidelijk aan de audiomeditaties die we in Rheden gedaan hebben in herfst 2020. Wil je de tekst lezen dan vind je die bij de video's 2020.

Ter inspiratie

1 lessen

Geef jezelf een cadeau met deze astrologische meditaties. Elke week een meditatie die afgestemd is op waar de sterren ons toe uitdagen.

Video/Tekst

49 lessen

Deze cursus is een goede start om het Tibetaanse Dzogchen boeddhisme te verkennen. Samen 3 modules en 20 lessen. Heb je vragen over deze Grote Perfectie, zoals Dzogchen ook genoemd wordt, dan sta ik voor je klaar.

Tekst

20 lessen

Deze cursus is nu nog gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Ik verwerk nieuwe suggesties en ervaringen in een komende update. Dit wordt een premium cursus. Daarvoor heb je het uitgebreide lidmaatschap nodig.

Tekst

2 lessen

Pen
>