Video meditaties winter 2021

Met basic abonnement

None

Ter inspiratie

Ter inspiratie

Video meditaties 2021

1 Les

0% Niet begonnen

Oeps, de video's zijn tijdelijk niet beschikbaar. Elke week komt er vanaf 22 juni weer eentje terug. Dat geeft wel de gelegenheid om het thema van de video een week lang mee te nemen in je meditatie gewoonte. Mijn excuses hier voor.


Mediteren is meer dan alleen ontspannen en rust vinden. Dat kan het ook zijn. Maar er is meer. Het is vooral en van oudsher een weg bewandelen om wakker te worden, wakker te zijn en wakker te blijven. Individueel en als mensheid zijn wij in de unieke gelegenheid ons bewustzijn te ontwikkelen over onszelf, onze habitat en zelfs over het gehele universum. Als we de werkelijkheid daarvan gaan zien zoals die  is, als ons de schellen van de ogen zijn gevallen, is eeuwig geluk ons deel. Ik hoop dat deze video's daar een beetje aan kunnen bijdragen.


Ben je er klaar voor?

Video meditaties winter 2021

Met basic abonnement

Twee krachtenvelden spelen in ons leven een belangrijke rol, dat van ons oorspronkelijk gelaat en dat van ons eigenzinnige Zelf. Hoe dat zit, daar gaat deze meditatie over.De video duurt 38 minuten

Video lesson

Volg mij

Over de leraar

Hans van Zanten

Hans is een spiritual warrior en dzogchen nomade. Niet te beroerd om heilige huisjes ter discussie te stellen. Wars van elke autoriteit wil hij zelf ook geen autoriteit zijn en al helemaal geen volgelingen hebben.
Als begeleider stelt hij graag ongedachte doelen met je. Die zijn er om richting te vinden, niet om je te dwingen.
Hij is een vrije geest, leeft sinds 1981 met Anne-Marie. Samen hebben ze twee kinderen en vier kleinkinderen. Zijn professionele leven lees je op www.linkedin.com/in/hansuitdoorwerth

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Pen
>